Tel.: (070) 3201885, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg (ondanks wegwerkzaamheden, bereikbaar via de A4).
Open maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer

Over ons

Meubelmakerij De Stoof is een echt familiebedrijf en al meer dan 30 jaar actief in het maken van meubels in massief hout en/of mdf en ander plaatmateriaal. De Stoof levert een eerlijk produkt aan iedereen, particulier of bedrijf, die een meubel wil laten maken. Persoonlijk advies, goede service en een eerlijke prijs. De Stoof heeft een showroom met tal van voorbeelden ter inspiratie. In 1982 werd Meubelmakerij De Stoof in Leidschendam opgericht door Frans en Mieke Tielemans. De vraag naar maatwerk en kwaliteit was ook toen al groot. Het bedrijf groeide, er kwam personeel bij en in de loop der jaren werd De Stoof een begrip voor vele inwoners van de Randstad en omstreken.

In de showroom krijgt u een indruk van wat De Stoof aan meubels kan maken en leveren. U vindt er meubels in diverse stijlen en uitvoeringen. 

meubelmakerij Amsterdam
Poeldijk
Scheveningen
Leiden
Timmerman Berkel en Roderijs
Leidschendam eettafel laten maken ambachtelijke meubelmakerij kasten maker timmerman meubelmaker meubel hout op maat meubel makerij meubels in antieke stijl nieuw gemaakt