Tel.: 070 320 1885, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg. Lees meer.
Open maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Gesloten tijdens de kerstvakantie. Lees meer.

meubels op maat laten maken  dwars op het nerf

Met liefde gemaakt

Meubelmakerij De Stoof maakt al 37 jaar meubels op maat, met passie voor hout.

ASSORTIMENT

Persbericht: 16 maart 2020

Coronavirus

De uitbraak van het coronavirus in Nederland treft ons allemaal. Vooralsnog is er geen enkele medewerker van Meubelmakerij De Stoof besmet. Vanzelfsprekend houden wij alle corona-ontwikkelingen goed in de gaten en nemen wij verdere maatregelen als dat nodig is.

Net als veel andere organisaties nemen wij voorzorgsmaatregelen. De basis voor ons beleid is de informatie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Om besmetting te voorkomen zal er een beroep worden gedaan op ieders flexibiliteit. Onze showroom is gewoon geopend en u bent van harte welkom. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken of telefonisch of per mail informatie opvragen.

Wij doen ons uiterste best om uw order op de juiste manier af te handelen. Wij willen u vragen om hierin mee te werken om ook de continuïteit van ons bedrijf veilig te stellen. Direct contact gaan wij uit de weg en wij vragen u vriendelijk onze medewerkers de ruimte te geven hun werk goed te doen.

Heeft u zelf symptomen of bent u besmet met het Coronavirus, wilt u ons dat dan laten weten? Uiteraard hopen wij dat de gevolgen voor ons allemaal beperkt zullen blijven.

Met vriendelijke groet,
Management Team, Meubelmakerij De Stoof

Onze klanten

Klanten komen bij ons met hun eigen ideeën. Meubels op maat maken die onze klanten mooi vinden; dat is onze kracht....

Wouter Tielemans, destoof keukens, Wateringen Honselersdijk Naaldwijk, essenhout massief hout

In het nieuws

Verthuizing in plaats van verhuizing?
Het woord verthuizing beschrijft een keuze die mensen maken om hun huis nieuw in te richten in plaats van te verhuizen. Dat doen ze omdat de huisprijzen zo zijn gestegen.