Tel.: (070) 3201885, Stompwijkseweg 18c, 2266 GE  Leidschendam-Voorburg
Open maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Lees meer

Meubelmakerij De Stoof is trotse sponsor van Erfgoed Leidschendam

21 april 2018 -- Erfgoed Leischendam

De vereniging Erfgoed Leidschendam onderzoekt en beschermt het cultuur-historisch erfgoed van Leidschendam en Stompwijk. Erfgoed Leidschendam richten ons op cultuur-historische monumenten, karakteristieke en historische gebouwen en landschappelijke waarden. 

Tip van Mieke

14 april 2018 -- Mieke Tielelamans

Met een mooi groot tapijt van een topmerk als Brinker creëert u in één oogopslag veel meer ruimte in uw woonkamer. 

Laatste klinker in de Stompwijkseweg geslagen

11 april 2018 -- www.hetkrantje.nl

Projectwethouder Bianca Bremer van Bereikbaar Stompwijk en Leen Vellekoop, bewoner van een van de Drie Molens aan de Stompwijkseweg, sloegen vanmiddag samen de laatste klinker in het wegdek en gaven de weg vervolgens officieel vrij voor het verkeer.
 

Nieuw collectie

12 maart 2018 -- Mieke Tielemans

Meubelmakerij De Stoof maakt de mooiste tafels, kasten en interieurs compleet naar wens. Kom snel langs om onze nieuwe collectie bijpassende stoelen, fauteuils en zitbanken te bekijken.

Vacature meubelmaker

12 januari 2018 -- Mieke Tielemans

Ben jij onze nieuwe ervaren allround meubelmaker? 
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het maken van meubels en interieurs in massief hout en plaatmateriaal.

Vacature verkoopadviseur 

12 januari 2018 -- Mieke Tielemans

Meubelmakerij De Stoof is op zoek naar een gastvrije en stralende persoonlijkheid. Ben jij onze nieuwe verkoopadviseur en word jij de spil in ons bedrijf? Lees meer

Wij zijn erkend 5-sterrenspecialist

12 december 2017 -- www.wonenwonen.nl

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we niet alleen mooie meubels maken, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Of wilt u als klant ook een beoordeling schrijven, kijk dan hier

Aan mij, van mij...

27 november 2017 -- Het Krantje

Krijgen is fijn, maar geven is net zo leuk! Geef uzelf een op maat gemaakt droommeubel cadeau en geniet van een feestelijke sfeer in huis. Wij wensen u in ieder geval een prettige feestmaand toe.

Korting op showroommodellen van topmerken...om hebberig van te worden!

2 oktober 2017 -- Mieke Tielemans

Meubelmakerij De Stoof geeft tijdelijk 20% korting op alle showroommodellen. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2017 en zolang de voorraad strekt. Kom dus snel langs!  Verder geven wij op geselecteerde meubels tot wel 75% korting. Bel ons voor meer informatie op (070) 3201885, kijk hier of kom langs en ontdek hoe bijzonder onze meubels zijn. 

Koffie op 9 september bij Meubelmakerij De Stoof?

9 september 2017 -- www.omd-lv.nl

Meubelmakerij De Stoof nodigt u van harte uit om een kopje koffie te komen drinken aan de Stompwijkseweg 18c tijdens de Open Monumenten Dag. Wij zijn trotse sponsor van dit geweldige evenement.

Boeren, burgers en buitenlui is het thema van de BankGiro Loterij Open Monumentendag, editie 2017.

In Leidschendam, Voorburg en Stompwijk zijn op zaterdag 9 september 2017 vele monumenten te bekijken. Het thema komt naar voren...

...in Stompwijk, waar een informatieve route u leidt langs historische kenmerken van verschillende boerderijen en andere monumentale panden. De panden zijn opengesteld of van dichtbij te bekijken. Verder laat de Zouaven tentoonstelling zien hoe de pauselijke staat tussen 1861 en 1870 werd verdedigd tegen de Italiaanse nationalisten. Ook een groot aantal Stompwijkers nam hieraan deel; zij verloren hun Nederlanderschap bij terugkomst!

...in de Herenstraat en de Wielemakersslop, in het Huygenskwartier het historische centrum van Voorburg, waar we op de talrijke monumentale (winkel) panden de geschiedenis van het leven en werken van weleer in beeld brengen.

...in een op de Nieuwe Nederlanders, de buitenlui van onze gemeente en deze eeuw, toegespitst programma om kennis te maken met het cultureel erfgoed in onze gemeente.

...in door basisschool leerlingen onder leiding van lokale kunstenaars creatief versierde ‘gatenborden’, gebaseerd op het thema, die bij verschillende monumenten te vinden zijn en waar je jezelf kunt fotograferen.

...in verschillende activiteiten bij de vele openstellingen.

Deze website en onze Facebookpagina worden regelmatig van informatie worden voorzien, dus blijf ons volgen.

Vanaf 22 juni wegwerkzaamheden

22 juni 2017 -- Mieke Tielemans

Door wegwerkzaamheden kan het zijn dat u vanaf vrijdag 22 juni tijdelijk niet met de auto op ons terrein kunt komen en parkeren. Dat betekent een klein stukje lopen vanaf het viaduct bij de Stompwijkseweg (vanaf Leidschendam of de A4)

Vanaf Stompwijk/Zoetermeer/Leiden zijn we dan wel weer bereikbaar, maar dat kan voor wat vertraging zorgen. U bent in ieder geval altijd van harte welkom!

Wat is een stoof nou eigenlijk?

17 mei 2017 -- Het Krantje, Ondernemer van de week, Door Inge Koot

“Voor ons staat De Stoof symbool voor thuiskomen,” zegt Mieke Tielemans. “Een stoof geeft warmte en met die naam willen wij comfort en een thuisgevoel uitstralen.” Een stoof is een houten kistje met gaten aan de bovenkant. In de stoof plaats je een aardewerk bakje met gloeiende kooltjes voor heerlijk warme voeten. “Zo hoort thuis te voelen, lekker warm.”

Na ruim 35 jaar krijgt meubelmakerij De Stoof een nieuwe uitstraling en een nieuw logo. “Maar de naam veranderen we niet. Die is bekend in de wijde omgeving. Kijk op onze Facebook pagina www.facebook.com/DeStoof/ en laat weten wat je van ons nieuwe logo vindt!”

Met deze nieuwe look en het logo willen Mieke en Frans Tielemans van meubelmakerij De Stoof aangeven vooruit te kijken. “Je ziet een nieuwe generatie ontstaan binnen ons bedrijf en dat is alleen maar goed.” Zoon Wouter is al ruim 10 jaar werkzaam in het bedrijf en is voornemens het bedrijf van zijn ouders voort te zetten. Wouter is meubelmaker maar is ook te vinden in de showroom voor advies en verkoop.

Voor mensen die oog hebben voor een goed meubelstuk, is De Stoof hét adres. En net als 35 jaar geleden geldt nog steeds, wat zij vandaag maken gaat morgen rechtstreeks naar de klant.  “Hier hebben wij een grote showroom van 500 vierkante meter en een werkplaats met moderne houtbewerking machines die andere meubelmakers in de regio niet hebben en waardoor wij met nog meer precisie kunnen werken. In de showroom laten we zien wat er allemaal mogelijk is om van je huis een thuis te maken, ook op het gebied van stoelen en bankstellen, al maken we die niet zelf.   Voor kantoren maken we met hout en mdf mooie  werkplekken. Hout geeft een behaaglijk gevoel niet alleen thuis maar dus ook op het werk, in de keuken, in de badkamer en ga zo maar door”.

Meubelmakerij de Stoof denkt mee, tekent en ontwerpt samen met de klant en biedt unieke oplossingen waardoor een idee wordt getransformeerd naar mooie unieke meubels.  Met een meubel van De Stoof heb je veel meer keuzemogelijkheid dan anders .“Het is echt vakwerk. Dus van ontwerp, productie en afwerken in de spuiterij, tot levering en plaatsing verzorgt De Stoof alles in eigen beheer”.

“Je zou misschien denken dat er door de komst van grote en goedkope meubelaanbieders voor ons geen werk meer zou zijn, maar niets is minder waar”, benadrukt Mieke. “Als ik zie wat wij maken en in welke kwaliteit, dat is echt uniek. Met een goed team in de meubelmakerij en in de showroom, zijn wij echt trots op ons bedrijf. Wij blijven doen waar we goed in zijn en hebben daarom heel veel tevreden klanten. Iedereen is welkom, ook om een kijkje te nemen in de meubelmakerij, want daar gebeurt het allemaal. Kunt u gelijk zien wat een stoof is”.

Bron: www.hetkrantje-online.nl/